BILDESHOW

I rustikke omgivelser i Sokkelvikhuset tilbys to ulike bildefremvisninger laget av profesjonelle fotografer.
 

HVORDAN KOMME SEG DIT:

Sokkelvikhuset. Høeghvollen i Sørkjosen.
 

 

NÅR ER PRODUKTET TILGJENGELIG:

 

Mandag – lørdag i perioden 1.juni – 31. august.
Kl. 15:00 «Fire årstider» (Varighet: 20 min)
Kl. 15:30 «Rein – Boazo – Reindeer» (Varighet: 20 min)
Kan også gjøres på bestilling.

Kontakt ihana! as:
Phone: +47 92055728
E-mail: post@ihana.no
 

HVA FÅR DU OPPLEVE?

Fire årstider: Med utgangspunkt i de fire årstidene har fotograf  Wenche Offerdal skildret natur, kultur og folk i Nord-Troms. Bildene hennes uttrykker våre fantastiske omgivelser sett fra en poetisk og nært ståsted. Drøm deg ut i naturen mens du nyter de vakre bildene. 
Rein – Boazo – Reindeer: Et av verdens farligste, flotteste og fineste yrker – følg reineiernes liv på fjellet. Snøstormen, kulda, vårsola og sluddbygene. Kampen mot elementene og tilværelse der dyrenes instinkter styrer eiernes hverdag og døgnrytme. Se den usminkede dokumentaren med fotografier av Ola Solvang og musikk av Johan Sara Jr.

Pris: 40 NOK/fremvisning Under 12 år gratis.
 

KAPASITET:

Inntil 40 stk.

 

HVA FÅR DU OPPLEVE?

Fire årstider: Med utgangspunkt i de fire årstidene har fotograf  Wenche Offerdal skildret natur, kultur og folk i Nord-Troms. Bildene hennes uttrykker våre fantastiske omgivelser sett fra en poetisk og nært ståsted. Drøm deg ut i naturen mens du nyter de vakre bildene. 
Rein – Boazo – Reindeer: Et av verdens farligste, flotteste og fineste yrker – følg reineiernes liv på fjellet. Snøstormen, kulda, vårsola og sluddbygene. Kampen mot elementene og tilværelse der dyrenes instinkter styrer eiernes hverdag og døgnrytme. Se den usminkede dokumentaren med fotografier av Ola Solvang og musikk av Johan Sara Jr.

Pris: 40 NOK/fremvisning Under 12 år gratis.
 

KAPASITET:

Inntil 40 stk.